Home

Mail
Társasutak Online
foglalás
társasutakhoz
Árajánlat kérés
Olaszországban
Szállodák
Olaszországban
Apartmanok,
kemping
Olaszországban
Utazási
feltételek
Elérhetőségek

Húsvét az Észak-Olasz
Romantika Városaiban

Velence, Verona, Sirmione, Brescia

(szombat, vasárnap, hétfő – 3 nap / 2 éj)

Egyedülállókat tudunk társítani 2 ágyas szobában FELÁR NÉLKÜL!Időpontok és árak:
 
 
 
Az ár tartalmazza:
 - autóbusz költségét
 - 2 éj szállás költségét (Egyágyas felár: 12.500,- Ft / fő. De tudunk egyedülállót társítani felár nélkül 2 ágyas szobában!)
 - 2 alkalommal reggeli
 - magyar kísérőt
 
Az ár nem tartalmazza:
 - Belépők, hajójegyek és fakultatív programok ára külön fizetendő a helyszínen euróban.
 - Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető:
 COLONNADE Atlasz Biztosító: 790,- Ft / fő / nap
Online utasbiztosítás kötéshez kattintson ide!
 - Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
 
Utazás:
 Kényelmes, nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat.
 
 
Indulás:
 
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 6 órakor!

Találkozó az indulás helyszínén hajnali 5.30 és 5.45 között!
További felszállás lehetőségek: Budapest-Székesfehérvár-Balaton déli oldala-Nagykanizsa-Szlovénia felé
 
Szállás: (2 éjszaka)
 Velencéhez közel, Jesolobna, középkategóriájú szállodában 2-3 ágyas zuh./WC-s szobáiban.
HOTEL MONDIAL*** – Jesolo
Fűthető szálloda, de nyárra is ajánljuk,nyaralni közvetlenül a tengerparton!
1/1 ágyas szoba igény esetén a felár 12.500,- Ft / fő. Egyedülállókat 2 ágyas szobában felár nélkül társítani tudunk.
 
Ellátás:
 
 • 2× kontinentális reggeli
 •  
 • Vacsorázási lehetőség kb. 10-15,- € / fő / nap, Jesolo hangulatos vendéglőiben (Nagyon megéri, mivel Velence igen drága ebben az időszakban és zsúfoltak az éttermek!)

   
  Program:
   
  1. nap:
   Indulás reggel 6:00-kor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül. Érkezés a szállásra, Jesoloba, szobaelosztás, majd a kikötőből – Puntasabbioniból – bérelt magánhajóval áthajózás.
  Városnézés VELENCÉBEN. A Szt.Márk tér esti fényeinek megtekintése idegenvezetővel, séta a Rialtóig, Velence műemlékei között Óratorony, Doge palota, Harangtorony, Sóhajok hídja, majd szabadprogram.
  Visszaérkezés a késő esti órákban a Jesoloban lévő szállásra.

   
  2. nap:
   2 választási lehetősége:
 • VELENCE egész napos kirándulás egyénileg a Hotelből, helyi busszal és menetrendszerű hajóval, vagy pihenés JESOLO tengerparti nyaralóhelyen, kirándulás a környéken.

 • Látogatás a Romantika észak-olasz városaiba:

  BRESCIA reggeli után útunk első városa, mely kulturális látnivalókban gazdag, Észak-Olaszország gyöngyszeme: Villa Mazzuchelli egy igazi csemege az itt megrendezésre kerülő számos kiállításával. A villa pazar lakrésze, a divat kiállítás, az egyedi, régi korok dugóhúzó gyűjteménye páratlan a maga nemében, hiszen a megye híres a kitűnő borairól. Szabadidő a középkori hangulatos kisvárosban.


  GARDA-TÓ – SIRMIONE kora délután a programunk, ahol a tavasz illata, a mikroklíma által csodálatos virágok, örökzöld fák, bokrok és a gyöngyszem kisváros Sirmione vár minket. A Garda-tóba benyúló földnyelv csücskén található a híres Catullus római író villája és a XIII. századi Scaligeri család vára. Észak Caprijának is hívják ezt a kisvárost, elegáns utcái, üzletei miatt. Szabad program, esetleg motorcsónakázás a tavon, séta a sikátorok üzletek között.


  VERONA ennek a napnak az utolsó, s egyben a legszebb városa, amit megtekintünk! Sétánk során elénk tárul a híres Amfiteátrum, a Veronai Aréna, ahol ma is nyári esténként Verdi operákat hangoznak fel, hiszen ez a város világhírű zenei központ! Piazza delle Erbe téren látható Dante szobra, majd Júlia háza és a híres erkély, amit minden ide látogató megcsodál. Hazafelé a buszon levetítésre kerül a Levelek Júliának című romantikus, nemrég elkészült film. Visszaindulás a Hotelbe, majd vacsorázási lehetőség, esti szabadprogram.


   
  3. nap:
   TRIESZT – Mira Mare kastély ezen a napon reggeli után hazafelé Triesztnél az utolsó olaszországi programunk színhelye. Erzsébet királyné kedvelt nyaralóhelye volt ez a kis kastély, meseszép parkjával! A kastélyt idegenvezetéssel tekintjük meg. Aki már látta a termeket, tehet egy sétát a csodaszép parkban a tavaszi növények között vagy a tengerparton.
  Ezt követően folyamatos utazás Budapestre, érkezés az esti órákban kb. 19-20 órára. Útközben 3 óránként megállók, beszámolók, filmek a csoportnak!

   
   
  FAKULTATÍV PROGRAMOK:
   Vaporetto (bérelt hajó) Szt. Márk tér oda-vissza (az első napra - esti velencei városnézés)
       Felnőtt: 30 € ,- / fő      Gyermek: 25 € ,- / fő
   Brescia, Verona, Garda-tó – Sirmione
       Felnőtt: 45 € ,- / fő + belépő      Gyermek: 30 € ,- / fő + belépő
   Trieszt - Miramare kastély, Sissi-kastély
       10 € ,- / fő (belépő+idegenvezető) - (Nem kötelező!)
  (Aki nem kíván részt venni a kastélylátogatáson, azoknak 1 órás szabadprogram a kastély, Versailles mintára kialakított, gyönyörű parkjában vagy a tengerparton.)
   
  FIGYELEM!
  A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokba + szállás adó, mely csak a felnőtteknek 35,- € / fő, a gyerekeknek 25,- € / fő, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!
   
  Ugrás az oldal tetejére!