Home

Mail
Társasutak Online
foglalás
társasutakhoz
Árajánlat kérés
Olaszországban
Szállodák
Olaszországban
Apartmanok,
kemping
Olaszországban
Utazási
feltételek
Elérhetőségek

Olasz szigetek
Ischia, Procida, Capri, Nápoly, Caserta kastély

Olaszországban, a Tirrén-tengeren, a Nápolyi Öbölben három csodás sziget található: Ischia, Capri, és Procida. Capri mellett, Ischia is rendkívül népszerű nyaralási célpont, a német turisták körében különösen látogatott. A harmadik sziget, Procida pedig a legkisebb: egy festőien szép, és csendes sziget, de azt kevesebben keresik fel. Települései: Ischia, Barano d’Ischia, Casamicciola Terme, Forio, Lacco Ameno és Serrara Fontana. Közigazgatásilag Nápoly megyéhez tartozik. A sziget gazdasága a turizmuson alapul, ami a számos – vulkáni utóműködésnek köszönhető – termálvizű forrás miatt rendkívül fejlett.

Egyedülállókat tudunk társítani FELÁR NÉLKÜL!
Időpontok és árak:
 
2022. szeptember 10-18. (9 nap / 8 éjszaka)
168.000,- Ft / fő + komp

 
 
Törzsutas  ár! 148.000Ft/fő
Vacsorát Ischia szigetén érdemes foglalni ! 
Szállások-Hotelek ****:
 Odafelé :    1.nap: Hotel Delta Florence ****Calenzano (FI)
                     2.nap: Hotel La Perla****Castelvolturno(NA)
                     3.-7.nap:
ÚJ!!!! Hotel Park La Villa****Ischia/Forio
 Visszafelé: 8.nap: Green Palace **** Monterotondo(Roma)

Komp ára forintban is befizethető irodánkban!Ischia komp : 30.000Ft/fő oda-vissza!
 

 
Az ár tartalmazza:
 - szállást 8 éjszakára
 - reggelit
 - utazást busszal
 - csoportkísérést végig magyar nyelvű idegenvezetéssel
Az ár nem tartalmazza:
 - Baleset-betegség-poggyász, útlemondási biztosítás külön köthető:
COLONNADE Atlasz Biztosító: 790,- Ft / fő / nap
Online utasbiztosítás kötéshez kattintson ide!
 - Caremar kompjegyet ISCHIA-szigetre 40-40,- € (oda-vissza)
 - a helyi idegenforgalmi adót, vacsorákat, fakultatív programokat, belépőket.
 - Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
 
Utazás:
    Kényelmes, nyugati típusú, WC-s autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat. 
Indulás:
 
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 6 órakor!

Találkozó az indulás helyszínén hajnali 5.30 és 5.45 között!
További felszállási lehetőségek: Budapest – Székesfehérvár – Balaton déli oldal – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Szlovénia felé!
 
Tranzitszállás (2 + 1 éj):
 - Oda: 1 éjszakát töltenek utasaink Montecatininél
 és 1 éjszakát töltenek utasaink Nápolynál
 - Vissza: 1 éjszakát töltenek utasaink Rómánál


 1 ágyas felár: 34.000,- Ft / fő, vagy társítással oldható meg.
 
 
Szállás: (5 éj)
 Nagyon szép családias Hotel*** ISCHIA sziget FORIO-nál, külső, belső medencével, mesés panorámával és zöld kerttel rendelkelkezik.
2020-BEN ÚJ! ****HOTEL PARK LA VILLA/ FORIO / SZÉP HOTEL!
A Park Hotel La Villa ****hotel , tengerparttól kb. 300 méterre, mely kis busszal vagy rövid sétával elérhető. 1-2-3 ágyas Wc/zh, tv,széf szobák. Légkondicionált termek szobák 5,- € a helyszínen fizetendő, széf, TV. Reggeliztető terem a hotelben. A szobák nagy része erkélyes többi szoba erkély nélküli. (csoportos utazás esetén a szobaelosztást a szálloda végzi, nincs garancia az erkélyes szobára felár fizetésének ellenében sem.) A hotelhez szép nagy park,medence,nagy étterem is tartozik. A szálloda kb. 20 percre található a híres Posseidon termál parktól, amit nem érdemes kihagyni!
 

 
Ellátás:
     - Kontinentális reggeli 8 alkalommal
- Vacsora igényelhető (5.800,- Ft / fő / nap):
- Montecatini, Nápoly és Róma a tranzitszálláson 2 alkalommal (18 € / fő / nap)
- Ischia szigetén 5 alkalommal lehet kérni vacsorát, amelyet irodánkban és a helyszínen is lehet fizetni.
- Tengerpart tömegközlekedéssel, kis busszal vagy rövid sétával érhető el.
- Irodánkban (itt éri meg befizetni): 5.800,- Ft / fő × 5 nap
- Helyszínen: 25,- € / fő × 5 nap


 
Program:
 
1. nap: CALENZANO
 Indulás Budapestről reggel 6.00 órakor, érkezés késő délutáni órákban Montecatinibe. Szállás elfoglalása Hotel Delta Florence****


 
2. nap: CASERTA – Királyi Palota
 Reggeli után folytatjuk utunkat Dél-Olaszország felé. Délután látogatást teszünk fakultatív program keretében a casertai királyi palotában. A 1752-1780 között épült királyi palota szépségét a Versailles-hoz hasonlítják, mely a világörökség része. Aki nem kívánja megtekinteni a Palotát, azoknak szabadidő a csodálatos parkban. Érkezés az esti órákban a Nápoly /Pozzuoli környéki szálláshelyre.


 
3. nap: ISCHIA
 Reggeli után indulás Pozzuoli kikötőjébe, ahonnan komppal és busszal áthajózás Ischia szigetére. Szállás elfoglalása, szabadidő, fürdőzés.


 
4. nap: ISCHIA SZIGETTÚRA
 Ezen a napon a sziget településeit látogatjuk meg busszal (Barano d’Ischia, Casamicciola Terme, Forio, Ischia, Lacco Ameno, Serrara Fontana)
A sziget fővárosa a szigettel azonos nevű Ischia. Két része van. Az egyik az Ischia Porto: egy modern kikötő ahova a kompok és a hajók érkeznek Nápolyból. A másik a régebbi rész, az Ischia Ponte. Az itt található a Castello Aragonese, a sziget egyik leghíresebb nevezetessége: 1441-ben, sziklára épített, 133 méter magas, lélegzetelállító erődítmény. Lacco Ameno látványossága a Fungus-szikla – természeti különlegesség, egy tengerből kiálló furcsa, zöld tufa-szikla. Forio az egyik leghíresebb település. Két csodálatos villája (Villa La Colombaia és Villa La Mortella), és azok kertjei ismert, és érdekes nevezetességek. Forioban található Giardni Ravino is, amely egy csodálatos botanikus kert, melyben Európa egyik leggazdagabb kaktuszgyűjteménye tekinthető meg. Legfőbb látnivalója a Museo Giardino di Lady Walton Ischián narancs- és citromültetvények, mediterrán, és trópusi növények láthatók. A sziget napos déli részén pálmák, kókusz- és ágévéfák is. A kevésbé napos északi részen pedig gesztenyefák, ciprusok, szőlőültetvények, mandula- és olajfák nőnek. A gazdag növénytakarónak köszönhetően Ischiát zöld szigetként (Isola Verde) is emlegetik. Vulkáni eredetű termálforrásai, és iszapfürdői is jelentősek a szigetnek: a jó minőségű termálszolgáltatások miatt is rengetegen utaznak ide.
Program ára: 50,- € 
5. nap: CAPRI SZIGETTÚRA
 Egésznapos hajókirándulás Capri-szigetére idegenvezetőnkkel: Capri kis város nevezetességeinek megtekintése. Kikötőből “funiculare”-val jutunk fel Capri városka főterére, majd séta a mesés üzletsoron keresztül, Augustus császár kertjéből mesés panoráma nyílik a “Faraglionira”, Via Kruppra, Santo Stefano Dóm, Limoncello kostoló. Luxus szállodák utcája, mesés kirakatok, mediterán éghajlat növényei, virágai tárulnak szemünk elé a szigeten. Délután fürdőzés a tengerben vagy eljuthatunk egyénileg, helyi kis busszal, Anacapri kisvárosba, a kék barlangba a nagy kikötőből, vagy gyalogosan fel a hegyre, Tiberius császár villájába, vagy tehet egy sétát Capri városka zeg zugos utcáiba.
Program ára: 90,- € 
6. nap: PIHENÉS / POSSEIDON THERMÁL PARK
 A sziget vulkáni eredetű termálforrásai, és iszapfürdői is jelentősek: a jó minőségű termálszolgáltatások miatt is rengetegen utaznak ide. A vulkáni eredetű sziget hírnevét gyógyvizeinek köszönheti, területén több termálfürdő is található, ahol különböző egészségügyi és spa kezeléseket vehetsz igénybe. A Poseidon 60.000 négyzetméterével a térség legnagyobb termálparkja. A komplexum 22 medencéjéből meleg forrás bugyog fel, a termikus kezelések révén élvezheted a gyógyvíz áldásos hatásait, a napernyők alatt pedig gyönyörködhetsz a tengerre nyíló panorámában. Helyszínen külön kabin bérelhető. Nyitva tartás: 9.00-19.00.
Program ára: 50,- €


 
7. nap: PROCIDA-SZIGETE
 Félnapos kirándulás. Procida az aprócska vulkanikus sziget a Nápolyi-öbölben rejtőzködik. A csendes kis sziget halászfalvaival, pasztellszínű házaival, régi épületivel, virágzó citrom- és narancsligetivel vonzza a turistákat. A Partvidék többnyire szabálytalan, egyes részeken magas és meredek, máshol pedig széles és homokos partokkal teli. A sziget különleges szépségű tájakkal bír és fényes kontrasztos színekkel teli: a citrus ültetvények és szőlősök élénk zöldek, míg a halászok házai sárga, rózsaszín és élénkvörös színűek.
Program ára: 50,- €


 
8. nap: ISCHIA – NÁPOLY – RÓMA KÖRNYÉKE
 Indulás Ischia szigetéről a reggeli órákban komppal, érkezés Pozzuoli kikötőjébe a déli órákban. A kikötőből Campania tartomány székhelyére, Nápolyba visz utunk (Umberto Galéria, San Carlo színház, Királyi Palota és Vár épületei kívülről, San Francesco di Paola templom kívülről, mely Nápoly egyik jelentős bazilikája).
Érkezés az esti órákban a Róma környéki szálláshelyre.


 
9. nap:
 A kora reggeli órákban hazaindulás (ébresztőóra ajánlott!). Folyamatos utazás Budapestre. Filmek, játék, totó, idegenvezető beszámolói teszik kellemesebbé az utazást. Érkezés a késő esti órákban (kb. 22 óra).
 
A fakultatív programok és a belépők külön fizetendőek:
(Nem kötelezőek és a napok felcserélhetőek!)
 
 ISCHIA szigetére a hajójegyet oda-vissza a helyszínen kell befizetni:
(Részvételi díj eurós része – Kötelező!)
    40 + 40,- € / fő
 
 Capri-sziget Anacapri, Villa axel Munthe Ischiáról hajóval, kisbuszokkal
    90,- € / fő
 
 Szigettúra Ischia szigetén busszal helyi idegenvezetéssel:
    70,- € / fő
 
 Possedion Park termálvizű medencék a tengerparton. Meseszép Forioban. Egész napos Thermál Park belépő ára + kisbusz
    50,- € / fő
 
 Procida mesés kis szigetére hajókirándulás délután
    50,- € / fő
 
 CASERTA - Királyi Palota látogatás idegenvezetővel
    35,- € / fő
 
FIGYELEM!
A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, chekinn, kikötői illeték, mely a felnőtteknek 60,- € / fő, a gyerekeknek csak 40 ,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő egy alkalommal!
 
Ugrás az oldal tetejére!