Home

Mail
Társasutak Online
foglalás
társasutakhoz
Árajánlat kérés
Olaszországban
Szállodák
Olaszországban
Apartmanok,
kemping
Olaszországban
Utazási
feltételek
Elérhetőségek

Egyéni Árajánlat Kérés Olaszországban

Irodánk segítségével nem csak szervezett társasutakra tud elmenni, lehetősége nyílik arra is, hogy maga szervezze meg nyaralását, melyben szívesen segítünk!

Ha kinézte magának, a helyet, ahova szeretne elutazni, de konkrét szállást nem ismer azon a környéken, vagy esetleg megtetszett valamelyik szállás a Szállodák Olaszországban menüpont vagy az Apartmanok, kempingek Olaszországban menüpont alatt, mi segítünk lefoglalni.
Rengeteg olasz társirodával állunk kapcsolatban, melyeken keresztül honlapunkon található szállodákon, apartmanokon és kempingeken túl, Olaszország egész területén tudunk szállást foglalni.
Ezen az oldalon beleszőheti saját elképzeléseit az ajánlatkérésébe, és mi az Ön igényei szerint szervezzük le olasz partnereinkkel.

Foglalhat szállást egyénnek (Önnek és kedves családjának), csoportoknak (15 főtől) vagy akár cégének, vállalatának is. Kérjük, válassza ki, hogy egyénnek vagy csoportnak szeretne foglalni, és töltse ki az árajánlat kérő űrlapot. Amennyiben megkaptuk kérését, kolleganőink legkésőbb 24 órán belül reagálnak rá. Az árajánlat kérés nem minősül foglalásnak!

Várjuk kéréseiket!Egyéni lekérés   Csoportos lekérés
Repülőjegy vásárlás