Home

Mail
Társasutak Online
foglalás
társasutakhoz
Árajánlat kérés
Olaszországban
Szállodák
Olaszországban
Apartmanok,
kemping
Olaszországban
Utazási
feltételek
Elérhetőségek

Észak-olaszországi Dolomitok
és a Mesés városok

Egyedülállókat tudunk társítani 2 ágyas szobában FELÁR NÉLKÜL!


 
Időpontok és árak (Ft / fő):
 


Előfoglalási ár: 58000Ft/fő
Katalógus ár:62000Ft/fő
 
Az ár tartalmazza:
 - a szállást 1+3 éjszakára
 - 4× reggelit
 - busz költségeit
 - magyar nyelvű idegenvezést
Az ár nem tartalmazza:
 - Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető
COLONNADE Atlasz Biztosító: 790,- Ft / fő / nap
Online utasbiztosítás kötéshez kattintson ide!
 - Fakultatív programokat és belépők
 - Vacsora igénylehető (16,- € / fő / nap vagy 3.500,- Ft / fő / nap)
 - Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
 
Utazás:
 Kényelmes, nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel. Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Az idegenvezető útközben a buszon videofilmekkel szórakoztatja, valamint kulturális beszámolóval tájékoztatja utasainkat.
 
 
Indulás:
 
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 5 órakor!

Találkozó az indulás helyszínén hajnali 4.30 és 4.45 között!
 
Felszállási lehetőségek:
 Ausztria felé megyünk, de Szlovénia felől jövünk haza!
Felszállási lehetőségek:
Budapest - Székesfehérvár - Veszprém - Körmend - Graz felé.
 
Szállás:
 
 • 1 éjszaka Szálloda*** reggelivel a határnál, Dobbiaco magasságában
 • 3 éjszaka Szálloda*** reggelivel a Garda-tónál

 •  
  Ellátás:
   - A részvételi díj tartalmazza a szállásokon a reggelit.
   - Vacsora igényelhető: 16,- € / fő / nap vagy 3.500,- Ft / fő / nap
   
  Program:
   (A program leírásban feltüntetett és napra lebontott programoknál a fakultatív kirándulásokat a részvételi díj nem tartalmazza, hisz ezek a kirándulások nem kötelezőek! Ezek igény szerint a helyszínen, euróban befizethetőek idegenvezetőnknél.)
   
  1. nap:
   Indulás kora reggeli órákban a Hősök teréről. Folyamatos utazás Ausztria, Graz irányába, kisebb pihenőkkel. Érkezés esti órákban Dobbiaco környéki szálláshelyünkre.


  2. nap:
   Reggeli után megkezdjük a Dolomitok felfedezését. A Dolomitok nem alkotnak összefüggő vonulatot, hanem több hegycsoportból állnak, köztük völgyek és tavak találhatók. Ezért is különleges, 2009 óta az UNESCO Világörökség része. Először egy meseszép tónál, a több mint 1.500 méter magasan fekvő Misurina-tó partján sétálunk. A körbeölelő hegyek közül megemlíthető a Monte Piano (2.324 m) és a Monte Cristallo (3.216 m).
  Ezt követi a régió egyik legismertebb sí-központja Cortina d'Ampezzo. Séta az elegáns kisvárosban, ahol 1956-ban a téli olimpia került megrendezésre. A pompázatos Sellak-vonulatok érintésével a Dolomit-út legmagasabb átvezető hágója a Pordoi felé utazunk. Pihenő és fotószünet a hágón. Kedvező időjárási körülmények esetén, kirándulási lehetőség – kabinos felvonóval – Sasso Pordoira (2.952 m). Csodás kirándulásunk után, továbbutazunk Garda-tó irányában. Szálláselfoglalás, vacsora.


  3. nap:
   Ismerkedés a magyar utazók körében még ismeretlen, de csodálatos Bresciával. A gyönyörű természeti és kulturális látnivalókkal rendelkező megye és város, hatalmas hegyláncaival, meseszép alpesi tavaival és történelmi emlékeivel varázsolja el évről évre a látogatókat. városnézés az elegáns kisvárosban, látogatás a Világörökség részeként nyilvántartott Santa Giulia múzeumba. A megye híres, finom borairól is, amelyet a Franciacorta lankás dombjain érett szőlőből készítenek. Látogatás egy helyi pincészetbe, kóstolóval egybekötve, majd megtekintjük a híres Villa Mazzucchellit, amely igazi csemege a különböző kiállításaival. Megtekintjük a villa egykori Pazar lakrészét, nemcsak a hölgyek álltál kedvelt divat kiállítást, és az egyedi dugóhúzó gyűjteményt, amely a maga nemében páratlannak számít. Vacsora a szálláshelyen.


  4. nap:
   2 választási lehetősége:
 • GARDALAND Olasz Disnayland, ajánlunk kicsiknek, nagyoknak!
  Hatalmas Vidámpark! Olasz Disnayland! A csoport reggel a bejáratig viszi azokat a vendégeket, akik itt szeretnék eltölteni a napot és este értük megy a busz!


 • Reggeli után városnézés Veronában, Rómeó és Júlia városában. Veronát sokan Olaszország egyik legvonzóbb városának tartják, nagy élményt jelent a barangolás az Adige-folyó kanyarulatában fekvő óvárosban. Megtekintjük gyönyörű tereit, Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza dei Signori, Júlia házát, a Scaligeri síremléket, és természetesen az amfiteátrumot (Aréna) valamint egy-két műkincsekben gazdag templom is megtekintésre kerül (Dóm, Santa Anastazia).


  Rövid szabadidő után utazás Veneto tartomány egyik legelbűvölőbb kisvárosába, Marosticába látogatunk. Megismerkedünk a városhoz kapcsolódó legendával és megtekintjük a sakk tábla formátumú főteret, ahol 2 évente megrendezik Olaszország egyik legismertebb folklór programját, a híres sakkversenyt.


  Innen a Benta-folyó partján lévő Bassano del Grappába látogatunk. Természetesen nem maradhat ki a város lenyűgöző fahídja és egy Grappa bemutató, kóstolóval és vásárlási lehetőséggel egybekötve. Garantált jó kedvvel búcsúzunk a várostól. Vacsora a szálláson.


  5. nap:
   Reggeli után utazás Budapestre, Szlovenián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


   
  FAKULTATÍV PROGRAMOK: (NEM KÖTELEZŐEK!!!)
    Belépők külön fizetendőek! Programok, napok felcserélhetőek!

  Verona, Marostica, Bassano del Grappa: 50,- €

  Gardaland (1 nap): 32,- €

  Múzeumok + belépők: kb 40-50,- € összesen!
  (De van olyan műemlék, ami kívülről is csodálatos és ezt majd jelezni fogja idegenvezetőnk a kedves utasoknak!)
   
  FIGYELEM!
  A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi, idegenforgalmi szállás adó, mely csak 25,- € / fő, kötelezően fizetendő a szállásra érkezéskor az idegenvezetőnél a szállodában (csak egyszeri alkalommal fizetendő)!
   
  Ugrás az oldal tetejére!