Home

Mail
Társasutak Online
foglalás
társasutakhoz
Árajánlat kérés
Olaszországban
Szállodák
Olaszországban
Apartmanok,
kemping
Olaszországban
Utazási
feltételek
Elérhetőségek

Húsvét - olasz tavak
Comói-tó, Garda-tó, Sirmione

(Verona, Mantova, Vicenza,
Bassano del grappa, Marostica)


Egyedülállókat tudunk társítani 2 ágyas szobában FELÁR NÉLKÜL!


Időpontok és árak (Ft / fő):
 
2021. április 1-5. (5 nap / 4 éj)
78.000,- Ft / fő

 
A részvételi díj tartalmazza:
 - a szállást reggelivel
 - utazást
 - végig magyar kísérőt, idegenvezetőt
A részvételi díj nem tartalmazza:
 - A helyi idegenforgalmi adót
 - Vacsorákat
 - Fakultatív programokat, belépőket.
 - Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető
COLONNADE Atlasz Biztosító: 790,- Ft / fő / nap
Online utasbiztosítás kötéshez kattintson ide!
 
Utazás:
 Kényelmes, nyugati típusú autóbusszal, idegenvezetővel.
Az autóbuszon kávé, üdítő forintért kapható. Idegenvezetőnél kell jelentkezni. Idegenvezetőnk egész úton programot biztosít utasainknak (úti beszámolók, filmek, toto, stb.).
 

 
Indulás:
 
Budapest, Déli pu. mellet, az I. kerület Korona közből, reggel 5 órakor!

Találkozó az indulás helyszínén hajnali 4.30 és 4.45 között!
További felszállási lehetőségek: Budapest-Székesfehérvár-Balaton déli oldala-Nagykanizsa-Szlovénia felé
 
Szállás (4 éjszaka):
 Veronától nem messze, a Garda-tó környékén középkategóriájú hotel, 2-3 ágyas zuh/WC-s szobáiban.
1/1 ágyas felár: 32.000,- Ft / fő, de társítás esetén 2/3 ágyas elhelyezés felár nélkül!
 
Ellátás:
 
 • Kontinentális reggeli 4 alkalommal
 •  
 • Vacsora igényelhető 4 estére irodánkban 5.800,- Ft / fő / este
  4 estére összesen: 23.200,- Ft (NAGYON MEGÉRI)
 •  
  Program:
  1. nap:
   Elutazás Budapestről a reggeli órákban, útközben 3 óránként pihenő, délben ebédidő Szlovéniában.
  Késő délután érkezés a Garda-tó déli részén lévő SIRMIONE kis városba. A tóra mélyen benyúló földnyelv csücskén található város, észak-Olaszország gyöngyszeme, mely híres a XIII. századi Scaligeri család váráról és Catullus római író villájáról. Séta és szabadprogram az elegáns üzletekkel és sikátorokkal övezett kisvárosban. Érdemes egy sétát tenni motorcsónakkal a félsziget körül (15,- € / fő).
  A városnézés után tovább utazás a szállásra. Vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.

   
  2. nap:
   PROGRAM VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG:
  • Délelőtt VERONA városában kezdjük sétánkat, ahol Júlia házát, és a nyáron is működő Amfiteátrumot, az Arénát látogatjuk meg, mely ma is a zenei élet központja. Dante szobra, Piazza delle Erbe, majd egy kis szabadidő a középkori kisvárosban.
   Délután MANTOVA Séta a műemlékek között - Rigoletto háza, Gonzaga hercegek kastélya, Sz.Lörinc templom, Sz. András bazilika.
   Program ára: 45,- €

  • GARDALAND Olasz Disnayland, amit ajánlunk kicsiknek-nagyoknak! Annak a kedves utasnak, aki nem szeretne részt venni a városnézésen.
   A csoport reggel a bejáratig viszi azokat a vendégeket, akik itt szeretnék eltölteni a napot és este értük megy a busz!
   Belépő egyszeri kb. 38,- € / nap
   Vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.
   
  3. nap:
   Utazás Észak-Olaszország egyik legszebb tavához az Alpok lábánál fekvő COMÓI-TÓhoz. A tó legnagyobb városában híres kőfaragók munkáit láthatjuk az óvárosban is, ahol hangulatos kis utcák, teli üzletekkel, kávézókkal, majd a Dóm különleges épülete fogadja a látogatókat. Városnézésünk után hajókirándulás a romantikus szépségű hegyekkel körülölelt tavon, ahonnan gyönyörű rálátást kapunk a régi arisztokrata villák , palotákra . Tremezzóban felkeressük a hires arisztokrata Villa Carlotta épületét és a gyönyörű botanikus kertjét, ahol 500 egzotikus különböző növény, valamint 150 különböző azaleák, rododendronok között sétálhatunk. Innen buszunkkal vissza a szálláshelyre.
  Program ára: 60,- € / fő

   
  4. nap:
   Reggeli után VICENZA városának megtekintése délelőtt mi és a helyi idegenvezetővel. Óváros, Palladio Színház márvány épülete, Dóm, keresztelő kápolna kívülről. Szabadidő.
  Majd délután utazás tovább MAROSTICA városába. Már messziről feltűnik a teljes egészében megmaradt városfal, amely körbeöleli a dombokon elhelyezkedő ékszerdoboz, kis Marosticát. Hangulatos észak-olaszországi középkori kisváros, ahol kétévente megrendezik az élősakk fesztivált. A város főtere maga a sakktábla, amin középkori ruhákban öltöztetett emberek alakítják, formálják magát a játszmát. Majdnem minden hétvége fesztiváli hangulatban várja az idelátogatót legyen az zenei, gasztronómiai vagy folklór program.
  Ezt követően a közeli, BASSANO DEL GRAPPAba utazunk. Az első világháború emlékeit őrző város, a közeli Grappa-csúcs (Cima di Grappa) környékén és tetején vívott, sok áldozatot követelő harcok elesetteinek emlékére nevezték át a régi nevéről, Bassano Venetoról. A Brenta-folyó két partján helyeszkedik el, és legismertebb látványossága az Andrea Palladio tervei alapján, fából épült, fedett Régi Híd (Ponte Vecchio, vagy gyakrabban Ponte degli Alpini). A környék mezőgazdaságában kiemelt helyet kap a spárga, gyümölcstermesztésben pedig a cseresznye, de a legismertebb és a legkeresettebb a híres “Grappa” törköly pálinka, amelyet a város szívében található nagy múltú Poli üzemben meg is kóstolhatunk.
  Program ára : 60,- € / fő

   
  5. nap:
   Reggeli után búcsú Olaszországtól és indulás Magyarországra. Útközben rövid pihenőt tartunk. A pihenő után utunkat folytatjuk Szlovénia felé. Az idegenvezető beszámolókkal, úti filmekkel, olasz helyi zenével teszi változatosabbá az utazást. Ebédidő La Marché / Szlovénia Éttermében egyénileg. Érkezés Budapestre a kora esti órákban.
   
  A fakultatív programok és a belépők külön fizetendőek:
  (Nem kötelezőek! Külön városnézés is lehetséges csupán időpontot kell idegenvezetőnkkel egyeztetni a találkozóra!)
   
   
  FIGYELEM!
  A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, mely a felnőtteknek 50,- € / fő, a gyerekeknek csak 35,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!

  Ugrás az oldal tetejére!